Onze diensten

Bij Fiers Elektrotechniek staan wij klaar voor zowel particuliere klanten als bedrijven. Bekijk hieronder onze diensten en de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen.

Denkt u aan een aanbouw of verbouwing, heeft u plannen voor een nieuwbouw woning of wilt u die buitenlamp die al een jaar in de schuur ligt op laten hangen? Bij Fiers Elektrotechniek staan wij ongeacht de omvang van de opdracht voor u klaar.

Wij hebben een nauwe samenwerking met lokale partners voor specifieke disciplines zoals alarm- en camera installaties. Hierdoor kunnen wij u maximaal ontzorgen en bieden wij een breed aanbod aan werkzaamheden onder 1 dak. Wij staan bekend om het meedenken met de klant in de ontwerpfase. Hierdoor krijgen we heel vroeg in het bouwproces een duidelijk overzicht van de installatie en de kosten. Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Bij de bouw of verbouw van een bedrijfshal, horecapand, kantoorgebouw, winkelpand of simpelweg een bedrijf aan huis komt  er van alles kijken. U als klant heeft in grove lijnen vaak wel inzichtelijk wat uw wensen zijn, echter zijn er veel details binnen het elektro discipline die snel over het hoofd gezien worden. Wij staan bekend om het meedenken met de klant om ervoor te zorgen dat aan alles tot in de kleinste details is gedacht. Wij werken met digitale tekeningen waardoor de installatie duidelijk en inzichtelijk wordt, zowel voor u als onze monteurs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Fiers Elektrotechniek is uw duurzame installateur met veel ervaring in de particuliere-  en klein zakelijke markt. Voordat wij een ontwerp maken wordt altijd samen met de klant op locatie de situatie bekeken om een zo optimaal mogelijk systeem aan te kunnen bieden. Wij werken enkel met gerenommeerde merken waar wij voor de volle 100% achter staan. Doordat wij zelf adviseren, ontwerpen en uitvoeren bieden wij maatoplossingen onder 1 dak. Het voordeel dat u als klant ervaart is dat afspraak ook echt afspraak is. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer geheel vrijblijvend voor de mogelijkheden!